۲ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

نکات ایمنی مرتبط با دستگاه اسکرابر صنعتی

دستگاه کفشوی یا اسکرابر صنعتی برای شستشوی سطوح کف مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه با استفاده از برس های چرخان آغشته به آب یا محلول شستشو سطح را تمیز کرده و در نهایت با بهره مندی از واحد مکش قدرتمند آلودگی ها را جمع می کند. شرایط استفاده از این دستگاه و کاربری صحیح آن باید به درستی به کاربر اطلاع داده شود. در این مقاله اصول کار با کفشوی یا اسکرابر و نکات ایمنی مهم قبل، حین و بعد از بکارگیری این دستگاه بیان می شود.

شرایط کاربر و اسکرابر برای استفاده از آن

قبل از سپردن دستگاه اسکرابر به کاربر و شروع فرآیند نظافت، مواردی باید مد نظر قرار گیرد. این نکات شامل موارد مرتبط با کاربر، محیط کار و دستگاه می باشد. این موارد عبارتند از :

-کاربر، کار با اسکرابر را آموزش دیده باشد.

-کاربر دفترچه راهنما را به خوبی مطالعه کرده باشد.

-کاربر، در حین کار از تلفن همراه یا دیگر وسایل الکترونیکی استفاده نکند.

-کاربر توانایی جسمی و ذهنی دنبال کردن دستورالعمل های کار با دستگاه را داشته باشد.

-دستگاه کفشوی در شرایط کاری مناسبی قرار داشته باشد.

-پد یا دیگر تجهیزات جانبی ساخت شرکت باشد.

-محیط دارای مایعات یا بخارات قابل اشتعال یا گرد و غبار انفجاری نباشد.

-نشت مایعات از دستگاه را بررسی کنید.

-مطمئن شوید که همه تجهیزات ایمنی سر جای خود هستند و به طور مناسب کار می کنند.

-ترمز ها و فرمان در مدل های سرنشین دار در شرایط کاری مناسب قرار داشته باشند.

 

چک لیست قبل از شروع کار با اسکرابر

حتما قبل از بکارگیری دستگاه، موارد زیر را بررسی کنید :

1-نشت احتمالی مایعات از دستگاه

2-سالم بودن تی مکنده

3-سالم بودن برس

4-گیر نکردن سیم، طناب و ... داخل مویی برس

5-خراب نبودن لاستیک درز بند مخازن آب

6-تمیز بودن فیلتر مکش

7-کار کردن صحیح بوق، چراغ ها و دیگر تجهیزات ایمنی موجود بر روی دستگاه های خودرویی

8- عملکرد صحیح ترمز و فرمان اسکرابر سرنشین دار

9- سالم بودن لاستیک ها

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

اثربخشی فرآیند شستشو با دستگاه واترجت

برای شستشوی سطح زمین، تجهیزات و قطعات استفاده از دستگاه واترجت صنعتی یک راهکار مناسب و ایده آل به حساب می آید. این دستگاه یک ورودی آب دارد که برای انتقال آب به داخل پمپ در نظر گرفته شده است. پمپ فشار قوی آب ورودی را به فشار های بالا می رساند تا با استفاده از آن بتوان سطح آلوده را بطور موثر و دقیق شستشو داد. آب پر فشار بعد از خروج از پمپ به سمت شلنگ فشار قوی و لنس و نازل می رود. دمای آب خروجی از واترجت ممکن است کم یا زیاد باشد. در واترجت های آب گرم با استفاده از سیستم گرمکن دمای آب افزایش می یابد تا بتوان آلودگی های چرب و عمیق را سریع تر و با کیفیت تر از بین برد. دو فاکتور مهم در اثربخشی فرآیند شستشو با هریک از واترجت های صنعتی در مدل های مختلف، فشار و دبی آب می باشد.

دبی و فشار آب واترجت صنعتی

هرچه آب داری فشار بیشتری باشد، واترجت صنعتی اثربخشی بیشتری خواهد داشت. البته نوع نازل تفاوت زیادی در کیفیت انجام فرآیند تمیز کردن محیط، ایجاد می کند. هرچند که اعمال آب با فشار بیش از حد می تواند به سطح حساس آسیب بزند. نازل هایی که زاویه صفر درجه دارند، بیشترین قدرت نظافتی را دارند و برای شستن سطوح کوچک کاربرد دارد. نازل با زاویه بیشتر مساحت سطح بیشتری را پوشش می دهد و در نتیجه برای سطوح حساس کاربردی است. دبی آب واترجت صنعتی عامل موثر دیگری در بهبود فرآیند شستشو می باشد. دبی بصورت مقدار آب خروجی در واحد زمان تعریف می گردد. هرچه قدر این کمیت بیشتر باشد، سرعت شستشوی سطح آلوده بالاتر می شود. برای شستن سطوح بزرگ مانند سطح خودرو ها بهتر است از دبی بیشتر و فشار متوسط استفاده کرد تا عملیات موثر تر انجام گیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰