دستگاه کارواش صنعتی، دستگاهی است که با فشار بالا آب را از نازل موجود پاشش نموده و توانایی شستشوی سطوح مختلف را دارا می باشد. استفاده از کارواش صنعتی به کاربری خاصی محدود نمی شود و تقریبا در نظافت تمامی وسایل مورد استفاده قرار می گیرد. کارواش صنعتی را به طور معمول می توان به دو دسته تقسیم بندی کرد. دسته اول دستگاه کارواش صنعتی آب سرد که متداول ترین نوع استفاده را دارند و دسته دوم، کارواش آب گرم است که با پاشش آب به صورت گرم و پر فشار قابلیت نظافت هر نوع چربی و مواد روغنی را دارا می باشند و دسته سوم، دستگاه کارواش صنعتی بخار می باشد که از همان سیستم دستگاه کارواش صنعتی آب گرم استفاده می کند، با این تفاوت که با پایین آوردن فشار آب خروجی میزان گرم شدن آب به قدری بالا می باشد که آب خروجی به صورت بخار بر روی سطوح قرار گرفته و باعث نظافت و شستشو می شود. 

منبع تغذیه واترجت

از لحاظ منبع تغذیه دو نوع کارواش صنعتی طراحی و تولید می شود، کارواش صنعتی الکتریکی یا برقی و واتر جت بنزینی یا دیزلی. انرژی لازم برای عملکرد کارواش صنعتی الکتریکی همانگونه که نام دستگاه مشخص می نماید توسط یک موتور الکتریکی تأمین می شود. بنابراین برای استفاده از آن باید کابل برق را به یک منبع برق خارجی متصل نمود. کارواش صنعتی بنزینی یا دیزلی نیازمند سوخت فسیلی است، بنابراین می توان از آنها در فضاهای باز و محیط های فاقد منبع برق استفاده کرد. دستگاه شوینده فشار قوی الکتریکی سطح صدای پایین تری داشته و آلودگی خاصی ایجاد نمی کند. بنابراین برای کاربرد در محیط های بسته گزینه های مناسب تری هستند. 

ویژگی قطع کن اتوماتیک کارواش صنعتی

دستگاه های واترجت تک فاز از سیستم قطع کن خودکار برخوردار هستند، به این معنا که با رها کردن زبانه تفنگی واتر جت که خروجی آب قطع می شود، عملکرد پمپ نیز متوقف خواهد شد. سیستم قطع کن اتوماتیک یک کانال کناری باز می کند به صورتی که طی یک چرخه آب به طور مداوم از پمپ خارج شده و دوباره به آن باز می گردد؛ در نتیجه از خرابی پمپ جلوگیری شده و طول عمر آن افزایش می  یابد.